Hofte og lysken

Hofte & Lyske smerter Fysioonline

Hofte og lysken

Hofte og lysken 625 310 Fysio online

Slimsæk irritation på trochanter

Smerter på siden af hoften forårsaget af løb eller gang kan være slimsæk irritation på hofteknoen (trochanter). Der er smerter ved direkte tryk på hoften siden eller, hvis man ligger på den smertefulde side. Øget friktion omkring slimsækken kan give irritation. Det kommer, hvis musklerne er for stramme eller nogle andre for svage. Et direkte slag, som cykelstyrt, kan også give slimsæk irritation.

Behandling er som med andre irritationer i slimsække aflastning og brug af Ricem/Police.

 

Lyskesmerter

Lyskesmerter dækker over mange ting. Området er anatomisk kompakt, hvorfor det kan være svært at differencer mellem forskellige strukturer. Det er en skade fodboldspillere ofte får da spark bevægelsen stiller store krav til lysken men også tennisspillere kan oplever problemer i det område.

Skaden kan komme langsomt snigende p.g.a. forkert træning mængde og man vil opleve stivhedsfornemmelse i starten af dagen. Tung langsomt styrketræning som fx copenhagen Adductor har vist god effekt hos fodboldspillere.

 

Læs om Fysioonline produkter eller læs om hvordan Fysioonline fungerer.

Privacy Preferences

When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in the form of cookies. Here you can change your Privacy preferences. It is worth noting that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we are able to offer.

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Vi benytter cookies til at forbedre dit besøg på vores hjemmeside.