Ankel + Underben

Fysioonline løb

Ankel + Underben

Ankel + Underben 950 415 Fysio online

Fod:

Ankle forstuvning.

Delvis eller her overrivning af ledbåndene omkring anklen. Typisk sker forstuvninger ved en uheldig i landing fx. under løb.

Behandlingen ens for alle tre grader af forstuvning. Inden for de første 24 timer skal man Bruge POLICE eller RICEM for at dæmpe skadens omfang. Derefter er genoptræning vigtigt at for ledbånd og muskler igen blive stærke.

Skadesperioden er ca 9-12 uger

#Løb #ledbåndsskade #Ricem/police

 

Svangsene irritation.

Smerter under hælen, der kan føles som knivstik eller jag op i hælen. Smerterne skyldes overbelastning af svangsenen som følge af forkert træningsbelastning eller forkert løbestil. Smerterne kommer langsomt snigende. De er værst om morgenen og vil aftage i forbindelse med aktivitet.

Skadesperioden er ca 1-4 uger alt efter, hvor hurtigt man kommer igang med behandlingen.

#Løb #Seneirritation #Ricem/police

 

Underben:

Skinnebens irritation:

Skinnebens irritation sidder ofte i den nederste del af skinnebenet og skyldes overbelastning. Skinnebens irritation kommer ofte hos løbere der har tendens til at lande på hælen eller løbe på hårdt underlag som asfalt.  

Skadesperioden er ca 1-4 uger alt efter, hvor hurtigt man kommer igang med behandlingen.

#Løb #Seneirritation #Ricem/police

 

Akillessene irritation.

Akillessene irritation er smerte direkte på akillessenen. Det kommer langsomt snigende. Det kommer typisk som følge af en pludselig stigning i træningsmængde og intensitet. Er skaden lige opstået er behandling af afholde sig fra belastende aktiviteter som løb. Har skaden været der i mere end 3 måneder er der god evidens for at tung langsom styrketræning har god effekt.

#Løb #Seneirritation #Ricem/police

 

Privacy Preferences

When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in the form of cookies. Here you can change your Privacy preferences. It is worth noting that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we are able to offer.

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Vi benytter cookies til at forbedre dit besøg på vores hjemmeside.